Бюджетні аналоги: смартфони від Huawei , Xiaomi та Meizu

Бюджетні аналоги: смартфони від Huawei , Xiaomi та Meizu

Якщо нова модель від іменитих брендів не припала до душі, не засмучуйтеся. Китайські компанії випускають смартфони, які ніяк не поступаються Samsung і Apple.

Не треба нехтувати «Китаєм», адже це не тільки іграшки з ринку, що ламаються через тиждень. Якщо справа стосується техніки, вонлайн-магазинах та гіпермаркетах електроники слід шукати саме компанії Huawei, Xiaomi та Meizu. Вони пропонують гідні аналоги, але за більш приємною ціною.

Huawei

Провідний китайський виробник смартфонів, який займає третю позицію після Samsung і Apple, причому відставання від Apple Huawei скорочує з кожним роком.

P20

Любителі якісної фотографії будуть задоволені новим тандемом китайського бренду із відомою фірмою Leica – німецьким виробником фотоапаратури. Скажіть «Ні» розмитим через рух кадрам та нечітким зображенням в темноті!

Дизайн нового смартфона Huawei P20 привертає увагу блискучою задньою панеллю корпусу з кольоровим градієнтом. Можете ознайомитися із незвичайними забарвленням на сайті MOYO.

P20 Pro

На момент анонсу нової модель, саме Huawei P20 Pro – перший в світі телефон, оснащений модулем із трьома основними камерами. Для чого потрібні дві основні камери, багатьом приблизно зрозуміло. Виникає питання для чого потрібна третя основна камера. Справа в тому, що камери смартфонів за багатьма параметрами наздогнали традиційні фотокамери, однак відстають від них за можливостями зуму (наближення зображення при зйомці) без втрати якості. У новому флагмані є можливість трьох- і п'ятикратного зумування, а задіяна в цьому третя камера – телеоб'єктив на 8 мп, що діє разом з основною камерою на 40 мп. Тож телефон складає гідну конкуренцію улюбленцю усіх мобільних фотографів – смартфону від Apple.

Honor 10

Слідом за моделями P20 вийшло нове покоління лінійки Honor. Він більш доступний за ціною, але має такий самий яскравий дизайн, що й інші новинки цього року. До того ж трендовий дизайн з «бров’ю» або «чубчиком» теж зберігається.

Всередині теж все на висоті – 8 ядер процесору, слоти для двох карт, потужна батарея та сканер відбитка пальців, що швидко спрацьовує.

Додайте до порівняння ці моделі у магазині Фокстрот, щоб одразу побачити різницю та вирішити, який варіант вас більше влаштовує.

Xiaomi

Ще одна компанія з Китаю, що спеціалізується на виробництві техніки. Від навушників до пилососів – Xiaomi розробляє якісну продукцію за лояльною ціною. Це стосується і смартфонів 2018 року.

Mi Max 3

Компанія вирішила не піддаватися та не додала до дизайну нової моделі «чубчик». Але тенденція до дисплею без рам не оминула виробників. Mi Max 3 має вузькі межі зверху та знизу на передній панелі. Потужна начинка та витривала батарея забезпечать швидкий відклик програм та тривалий час без заряду.

Що стосується камери, то подвійний модуль, котрий став вже обов’язковим, має «розум». Пристрій самостійно змінює налаштування, враховуючи яскравість світла. Телефон має дві комплектації. На сайті Цитрусви можете обрати варіант з 4 Гб оперативної пам’яті та 64 Гб внутрішньої, або модель із 6 Гб/128 Гб відповідно.

Mi Mix 2S

Ще один спосіб від Xiaomi уникнути «бровастого» дизайну втілений у Mi Mix 2S. Інженери просто перенесли фронтальну камеру до низу, тим самим «прибравши зайве». При цьому це ніяк не нашкодило якості зображення – знімки виходять добре навіть у динаміці.

«Начинку» теж зробили на славу – процесор Snapdragon Qualcomm 845 має чудову енергоефективність, а разом із акумулятором 3400 мАг та функцією бездротової зарядки забезпечує комфортне використання.

Як завжди, модель представлена у двох варіантах – стандартною пам’яттю та збільшеною. На сайті Eldoradoви можете переглянути детальні характеристики пристрою.

Mi 8

Смартфон Mi 8 та його спрощена версія Mi 8 Lite, як й інші смартфони азіатського ринку, багато уваги приділяють якості знімків у портретному режимі. Тож вони додали камеру, яка вміє розпізнавати риси обличчя, проводити інтелектуальний аналіз волосся, брів та вій, створюючи ефект легкого природного макіяжу на обличчі. При зйомці відео камера також автоматично покращує зображення в реальному часі, щоб показати вас у всій красі.

Meizu

Китайська презентація Meizu вийшла дуже інтенсивною – компанія анонсувала вихід одразу чотирьох нових смартфонів, а серед них -2 бюджетники.

X8

Перший смартфон компанії з оновленим дизайном екрану із вирізом зверху. До цього виробник казав, що правильний дисплей повинен бути широкоформатним і без вирізу.

Але якщо з боку дизайну Meizu поступилися модним тенденціям, то всередині вони спроміглися переплюнути деякі моделі цього року. 10-нанометровий чіпсет Snapdragon 710 разом із оперативною пам’яттю та матрицею IPS дає швидку роботу пристрою.

Про камеру теж не забули – подвійний модуль у кращих традиціях нашого часу.

M8 Note

Недорогий смартфон, що увійшов в лінійку M8, отримав чіп від Qualcomm і зовнішній вигляд в дусі інших моделей компанії цього року. Зовні смартфон успадкував риси Meizu 16th, і він пропонує схожу зовнішність, тим самим демонструючи спадкоємність дизайну пристроїв виробника. Оформлений смартфон склом спереду і металом на тильній стороні. Ніяких особливостей в плані набору і розташування функціональних і «життєво важливих» елементів у смартфона немає: механічні кнопки регулювання гучності і включення на правому ребрі, сканер відбитків пальців на тильній стороні, гібридний лоток для сімок і карти microSD до 256 Гб на лівій грані.

16th та 16th Pluse

Звісно, компанія доклала багато зусиль, аби флагман цього року вийшов надзвичайним. Саме тому Meizu випустила феєрично яскравий смартфон із майже що «живим» екраном. Співвідношення сторін 18: 9 змусить вас поглянути по-новому на навколишній світ. Екран цієї моделі займає 91,18% передньої панелі і практично позбавлений рамок. АМOLED-матриця забезпечує яскраву картинку. Безумовно, камера, процесор та звук у пристрої на висоті, адже він займає позицію головного гаджета цього року. Доступні варіації в залежності від кольору та обсягу пам’яті. Подивіться, що можуть запропонувати вам магазини електроніки.

Та на цьому виробники не зупинилися. Meizu, як інші компанії, збавила свіжі смартфони «зайвих» кнопок для переходу на головний екран та сканування відбитку. Але якщо провідні компанії просто замінили захисну функцію на розпізнавання обличчя, то компанія Meizu пішла далі та вбудували сканер у самий екран!

16X

Окрім флагманської комплектації доступна більш бюджетна версія – Meizu 16X. Металевий корпус, 6 дюймів дисплею Super AMOLED та висока роздільна здатність – все це зберігається. Порівняйте процесори та оперативну пам’ять на сайті Розетка, аби зрозуміти, чи вистачить вам «скороченої» версії флагманського пристрою.

Новинки цього року працюють на новій версії Android 8.1 Oreo. Разом із потужними процесорами останніх поколінь операційна система задовольнить будь-які потреби. Залишилося лише обрати модель, що подобається більше, серед цього різноманіття.

Компанії щороку випускають оновлені моделі, тож не відкладайте покупку нової техніки. Будьте в курсі нових розробок та сміливо використовуйте новинки, адже вони зроблять вашу буденність більш простою та приємною.

Фото susanjanegolding

Більше