7 зволожуючих кремів на будь-який бюджет

7 зволожуючих кремів на будь-який бюджет

Зволожуючий крем – найважливіший продукт в будь-якій процедурі догляду за шкірою. Думайте про засіб, як про захисну плівку – він герметизує всі корисні речовини, які містяться в інших етапах: від тонерів та есенцій до сироваток та емульсій. Крем закріпить результат та зробить шкіру пружною, зволоженою, ідеальною основою для нанесення макіяжу.

Але не всі креми однакові. Занадто «важкий» і насичений обтяжує шкіру, а надто легкий – стягує. Гарна новина полягає в тому, що незалежно від типу шкіри або проблем – сухої, жирної та схильної до акне, чутливої ​​та схильної до почервонінь, нерівної чи плямистої – для вас знайдеться відповідний зволожуючий крем! Важка частина – знайти свій засіб.

Щоб спростити завдання, ми зібрали кращі зволожуючі креми на iHerb. На сайті завжди знайдуться цікаві, а, головне, – натуральні засоби догляду. Так чому б не спробувати кілька? Ви можете подякувати нам пізніше.

Nature Republic Soothing Gel
Хоча цей продукт не зовсім «крем», використовуйте його, змішуючи з маслом для обличчя. Але якщо шкіра надмірно жирна, використовуйте без домішок. Більш того, у нього багато інших застосувань: зволоження губ, використання в якості сироватки для волосся або заспокійливого гелю після гоління і багато іншого! З такою великою кількістю переваг не дивно, що продукт популярний серед любителів косметики.

Mizon All In One Snail Repair Cream
З 92-процентним екстрактом муцину равлика в складі (який, як відомо, забезпечує інтенсивне зволоження), цей зволожуючий крем з розділу K-beauty – універсальний варіант, безпечний для всіх типів шкіри. Наносите вдень і ввечері, якщо у вас немає спеціального нічного засобу.

CeraVe Moisturizing Cream
У зволожуючого крему від Cetaphil ніжна і не комедогенна формула, яка допомагає запобігти появі прищів і інші шкірні захворювання. Крем розрахований на нормальну і суху шкіру, тому можете забути про почуття стягнутості!

Neutrogena Hydro Boost Gel-Cream
Жирна шкіра найменше хоче важкий зволожуючий крем на масляній основі. Замість цього спробуйте надлегку водно-гелеву формулу з гіалуроновою кислотою, щоб вгамувати сухість і надати здорового сяйва.

RoC Retinol Correxion Max Daily Hydration Creme
Формула «два в одному» діє як денний крем і лікування з впливом ретинолом. Засіб одночасно насичується шкіру вологою і зменшує появу тонких ліній і зморшок. Застосовуючи нову формулу, не розраховуйте на миттєвий результат. Дайте крему мінімум тиждень, щоб показати свої властивості в повній мірі.

Mizon Snail Recovery Gel Cream
Ще один продукт від корейської компанії. Якщо ви шукаєте зволожуючий крем, який чудово підійде під ваш праймер або навіть замінить його перед макіяжем, гель-крем для відновлення з муцином Mizon – це вірний вибір! Що подобається більшості покупців цього продукту, так це те, що він має легку формулу без ароматів і робить шкіру м'якою та зволоженою.

Andalou Naturals 1000 Roses Beautiful Day Cream
Веганський та на 99% натуральний, цей ніжний, але розкішний зволожуючий крем має у складі спеціальні інгредієнти. Стовбурові клітини альпійської троянди сприяють заспокоєнню і зволоженню чутливої ​​шкіри, гранат освітлює тон обличчя, а гіалуронова кислота та алое вера захищають від втрати вологи. Він злегка пахне трояндами, але не викликає роздратування. Застосовуйте його щодня після нанесення тонера, і обличчя залишиться дуже гладким та зволоженим протягом всього дня. Макіяж легко лягає на шкіру без нанесення спеціальної бази.

Більше