Техніка краси – гаджети, що допоможуть вам у догляді за собою

Техніка краси – гаджети, що допоможуть вам у догляді за собою

Догляд за собою – це не тільки те, що ви наносите на шкіру або волосся, але й те, що створює різницю між «виглядати добре» та «виглядати чудово». Ці гаджети спричинять справжню революцію у вашій повсякденній бьюті рутині.

Для очищення

Foreo Luna mini 2 не тільки надасть глибоке очищення обличчя та шиї, але й стимулює лімфатичний дренаж, щоб зменшити набряклість. Пристрій має вражаюче довговічну батарею, легкий і, на відміну від більшості чистячих щіток, вам ніколи не доведеться купувати заміну головки, так як силіконові щетини є стійкими до бактерій.

Для масажу

Механічні масажери можуть здатися застарілими, та не відкладайте його за відсутності електричного шуму. Як тільки ви освоїте мистецтво використання цього ролика, ваше життя не стане таким, як раніше. Помістіть ролик у холодильник за 15 хвилин до його використання та поєднайте його з освіжаючим кремом на гелевій основі, щоб повністю скористатися його потужністю.

Для пілінгу

На відміну від щіточок для обличчя, головний пристрій для вашого тіла ТOUCHBeauty розшаровується, щоб ефективно оновити шкіру і обличчя, і тіла. Для тих, хто готується до відпочинку в теплих країнах буде доречно заздалегідь підготувати шкіру задля рівномірної засмаги.

Для лифтинга

Цей цікавий вигляд прилад від компанії Beurer допомагає пом'якшити шкіру, стимулюючи виробництво колагену та покращити колір обличчя. Ніжні імпульси масажують шкіру і залишають вас з здоровим свіченням. Це ідеальне доповнення до вашого вечірнього режиму, щоб допомогти зробити ваші продукти по догляду за шкірою більш ефективними.

Для волосся

Існує ніякого іншого фена, як бажаний багатьма DYSON. Новаторський продукт забезпечує швидкість сушки, контроль температури та неймовірну легкість. Єдине, що нам в ньому не подобається, це здоровенний цінник.

Для гігієни порожнини рота

Ця прекрасно розроблена ультразвукова зубна щітка Xiaomi оснащена зручним корпусом для зарядки. Та не треба брати зарядку в подорож – акумулятору вистачає на 18 днів. Щітка пропонує 2 різних режимів очищення: звичайний, м’який або для чутливих зубів, та персональний. За допомогою синхронізації зі смартфоном легко відстежувати якість щоденної процедури. Так ви набудете голлівудської посмішки та зменшите витрати на дантистів!

Для випрямлення волосся

Хоча на ринку можуть існувати багато інших якісних випрямлячів для волосся, Philips проводить свої дослідження на вищому рівні, переконуючись, що їхні продукти забезпечують найкращі результати без шкоди для здоров'я вашого волосся. З цим пристроєм ви зможете зберегти природню вологу всередині вашого волосся та сказати «Прощавай!» посіченим кінчикам.

Для боротьби акне та висипаннями

Косметологи роблять справжні революції в галузі домашнього догляду. Завдяки TOUCHBeauty ви можете робити дорогі салонні процедури в себе вдома. Олівець для терапії світлом допоможе позбавитися від остійних або періодичних висипань за допомогою синього світла, а червоне запобігатиме старінню шкіри та появі зморшок.

Для керлінгу

Розмахуючи паличкою Remington, ви можете створювати вільні хвилі або більш пухкі завитки, використовуючи паличку з регульованою температурою. Плойка також містить зручну підставку, на яку можна поставити пристрій і запобігти пошкодженню поверхонь.

Для пропарювання

Випаровування обличчя стало ще простішим завдяки паровому пристрою Beurer. Візьміть режим для догляду за шкірою на наступний рівень, додавши хвилинну пару в рутину вечірніх процедур для більш чистої, яскравої та м'якої шкіри.

А з чого складається ваш арсенал бьюті-гаджетів?

Більше