Де взяти сили і повернутися до роботи після новорічних свят

Де взяти сили і повернутися до роботи після новорічних свят

Період новорічних свят закінчився, та згадки про ласощі залишаться з нами надовго! Особливо якщо вони обрали вигляд зайвих кіло. Тож ми зібрали список спортивних добавок та інших штук з iHerb, які допоможуть прийти у форму та підготуватися до пляжного сезону.

Крім органічних та веганських продуктів, iHerb – це більше 30 тисяч добавок для спорту, безкалорійних смаколиків та БАДів знаменитих виробників. Тисячі товарів знайдуться тільки в каталозі iHerb, а аналогічні засоби на вітчизняному ринку поступаються за якістю. Та й ціна радує більше.

Підготовка до навантажень

Логічно було б почати з предтренувального комплексу. Продукти компанії Optimum Nutrition не часто зустрінеш на полицях магазинів зі спортпітом, але цей комплекс Platinum Pre-Workout з екстрактом червоного перцю допомагає рвати та метати в залі. Завдяки цьому компоненту активні елементи засвоюються ще в дорозі до шлунка. Препарат діє швидко та дає потужний приплив енергії та бадьорості, який поновлюється під час тренування. Активний тренінг витрачає більше калорій та спалює більше жиру, тож легендарний продукт Optimum Nutrition – це відмінний старт.

Підвищення ефективності

L-карнітин – це речовина, про яку чули навіть ті, хто не присвятив весь вільний час тязі та жиму. Амінокислота дозволяє спалювати жир, а препарат Primaforce Acetyl-L-Carnitine – її чиста форма. Порошкова форма випуску більш вигідна в порівнянні з капсулами та рідкими варіантами. Такої банки вистачить на 4 місяці (а це 4 курси), тому до літа ви встигнете привести себе в форму.

Ще один сплалювач жиру, який посилить дію L-карнітину, – це Nutrex Lipo 6 Black Ultra або Ultra Hers. У речовині міститься кофеїн, вітамін B12 та інші компоненти, які зарядять нервову систему та додадуть рішучості в підкоренні нових вершин. Якщо хочете впоратися з жиром в проблемних зонах – Nutrex ваш помічник.

Якщо мета на зиму й весну – набір м'язової маси, варто забути про гейнери. Через велику концентрацію вуглеводів ви отримаєте додатковий жир замість м'язів, а Muscletech Nitro-Tech навпаки допоможе збільшити рельєф, а ефект ви зможете побачити в дзеркалі вже через місяць. Справа в кератині, який міститься в складі. Тож якщо ви з тих, хто не хоче довго чекати на результат, Muscletech допоможе отримати його максимально швидко.

Підтримка організму

Період «сушки» – це випробування для організму та серця. Прискорювати обмін речовин та додавати собі бадьорості без шкоди для серцево-судинної системи можна з убіхіоном, або Q10. Він підтримує роботу серцевого м'яза та спрямовує ресурси клітин на вироблення енергії. Підвищуйте витривалість під час інтенсивних вправ та з легкістю ставайте на бігову доріжку після силової частини.

Користь Омега-3 зазвичай виходить від риби, але не кожен любить такі страви. Тому додайте до свого раціону жирні кислоти від Now Foods, адже вони забезпечують злагоджену роботу багатьох систем організму. Омега-3 підвищує тонус, витривалість, підсилює нейром'язову функцію, регулює вироблення гормонів та має протизапальний ефект. Ще один бонус, який оцінять початківці та досвідчені спортсменки – поліпшення стану шкіри, волосся та нігтів.

Кардиоренування або силові – ви спрямовуєте навантаження суглоби з кожним підходом та кілометром, що пробігли. Не забувайте підживлювати їх. Засіб Universal Nutrition – один з улюблених комплексів спортсменів. Вітаміни та мікроелементи підсилюють дію інших діючих компонентів, тому можна не переживати про ранній радикуліт та травми зв'язок, що часто стають причиною припинення занять спортом. Не один професійний спортсмен вибув з ліги через такі неприємності.

Більш демократичний, але не менш дієвий варіант – вітаміни Doctor's Best Glucosamine Chondroitin MSM with OptiMSM. Його вистачить на 90 днів мінімум, тоді як Animal Flex закінчиться днів через 40.

Деякі покупці, які піклуються про стан шкіри та нігтів, не раз бачили в каталозі iHerb комплекси від Doctor's Best. Але колаген – це не тільки бій старінню, а й допомога суглобам, адже речовина – основа для сполучної тканини організму. Тож Collagen допоможе вам зберегти здоровими тіло та зовнішню красу на довгі роки.

Ви, мабуть, вже помітили, що нам подобаються продукти від компанії Doctor's Best. Це не просто так. Якість товарів фірми на висоті, а цінова політика більш ніж демократична. Та є ще одна компанія, що випускає хороші та дешеві БАДи, – 21st Century.

Вітамінно-мінеральні комплекси – ще один прекрасний джерело поживних елементів. У Sentry міститься повна добова доза всіх вітамінів, які потрібні організму людини без інтенсивного фізичного навантаження. Проблема аналогів, які продаються в місцевих спортивних магазинах – не такий багатий склад (дозування деяких вітамінів нижче – особливо вітамін С). Тож якщо ви н бажаєте тягати залізо, а віддаєте свій голос за йогу, вам цього комплексу вистачить на декілька курсів.

Якщо ви вирішили оголосити люту війну целюліту та валикам, беріть орієнтир на спеціалізовані препарати. Вітаміни ON для чоловіків та для жінок відрізняються більш високою дозою вітамінів, мінералів та мікроелементів.

Не варто лякатися – це необхідно при інтенсивному фізичному навантаженні. Гіпервітаміноз від комплексу ви не отримаєте, але від виснажливих занять в залі без джерела вітамінів легко заробите гіповітаміноз.

Щоб план тренувань не порушувався через застуду та нежить, використовуйте Wellness Formula для підвищення імунітету. Препарат допоможе позбутися слабкості та дискомфорту, які передують застуді, і послужать профілактикою. Компанія Source Naturals випускає величезну кількість препаратів, в тому числі для покращення сну та боротьби з залежністю від цукру. Це здатне полегшити ваш настрій та дати бій безсонним ночам через стрес на роботі. Гарний сон – це запорука здоров’я та вдалого дня (і тренувального в тому числі).

Час смачненького

Цукор в будь-яких проявах, печива та навіть мед не підуть на користь схудненню. На допомогу прийдуть соуси та джеми, в яких немає ані калорії. У бренду Walden Farms безліч джемів, сиропів та соусів, які зроблять сир не таким прісним. І стане відмінним топінгом для оладок.

Так, оладок! Борошняне – ворог схудненню, але млинці з протеїнової сумішшю High Protein Pancake Mix не зашкодять фігурі.

Протеїнові печива, яких на сайті в надлишку, допоможуть дотримуватися режиму харчування та не спокушатися на перекус у вигляді шоколадок та бутербродів. Наприклад, кожне печиво Muscletech Protein Cookie – це солідна порція білка та клітковина. Хімічних підсолоджувачів та ароматизаторів у складі немає, але смак не страждає.

Якщо хочеться солодкого, кілька таблеток ON Superior Amino відмінно поєднуються з чашкою чаю або ароматної кави, а цукерки YumEarth стануть здоровою альтернативою чупа-чупсам та іншим льодяникам (20 калорій проти 57).

Компанія iHerb продає оригінальну продукцію для спорту та здоров'я 22 роки, і отримала визнання завдяки найширшому асортименту продуктів за приємною ціною. Якщо ви дотримуєтеся суворої дієти або віддаєте перевагу веганству, на iHerb знайдуться продукти без глютену, органічні та веганські препарати. Приємного шопінгу та продуктивних тренувань!

Фото Simone van der Koelen on Unsplash

Більше