Культові смартфони 2018 року від славетних Samsung та Apple

Культові смартфони 2018 року від славетних Samsung та Apple

У 2018 році відбувся справжній зсув серед технологічного світу: перехід від співвідношення сторін 16:9 до витягнутого та більш сучасного 18:9, відмова від рамок та збільшена кількість камер. Все це показало, що виробники модернізують не тільки «залізо», а й працюють над удосконаленням дизайну та ергономіки, щоб кожен отримував лише задоволення від використання гаджету.

Провідні компанії наповнили полиці різноманітними варіаціями, тож залишилось лише розібратися, чим відрізняються новинки.

Samsung

Корейська компанія не змінює своїм традиціям та продовжує стабільно випускати гаджети основних колекцій: Galaxy Note, лінійки Galaxy S, Galaxy A та Galaxy J.

Супер потужний Galaxy Note 9 обладнаний акумуляторною батареєю потужністю 4000 мАг, заряду якої вам вистачить на цілий день. Камера з подвійною діафрагмою робить приголомшливі фотографії як вдень, так і вночі.

Стилус S Pen забезпечує повне управління смартфоном. Це дозволяє вам робити нотатки та працювати зі свого телефона. Екран в 6,4 дюйма – це справжня віртуальна реальність без меж. Виробники спеціально намагаються прибрати ці металеві рамки. По-перше, це дозволяє збільшити площу екрану за рахунок передньої панелі, а не габаритів усього пристрою. По-друге, це візуально нагадує нам фільми про майбутнє із голографічними екранами.

Ще одна космічна колекція – Galaxy S9 та Galaxy S9 +. Обидва обладнані передовою «начинкою», але різниця все ж помітна неозброєним оком: подвійна апертура на моделі S9 + надає можливість збутися професійної камери. Нащо вам зайвий пристрій, якщо все, що треба, є у вашому смартфоні? Камера і звичайної моделі, й моделі «плюс» робить якісні знімки і при яскравому денному світлі, і при штучному та недостатньому освітлені. Приємна функція створення селфімоджі задовольнить користувачів, що обожнюють стікери та емоджі, а помічник Bixby швидко відповість на ваші питання.

Окрім камери ви неодмінно відчуєте різницю у користуванні: різні габарити, вага, ємкість акумулятора та оперативна пам’ять цих моделей відрізняється. Порівняйте їх на сайті Rozetkaта оберіть той, що відповідає вашим потребам.

У лінійці Galaxy A7 та A9 виробник акцентував свою увагу саме на фото. Якщо в моделях S було по 2 камери, то в A7 їх три, а в A9 взагалі 4! Так багато камер потрібно для того, щоб зробити максимально реалістичне фото. Техніка намагається передати зображення таким, яким його бачить ваше око – враховує глибину та кожний промінь світла. Телефон також вміє оптимізувати зображення.

Яскраві знімки можливі навіть при недостатньому освітлені, а портрети будуть неймовірними з функцією «Живий фокус».

У Galaxy A9 окрім цього ви знайдете спеціальну камеру з дворазовим оптичним зумом, щоб не впустити деталі навіть на великій відстані.

Galaxy J6 та J8

Нові смартфони серії J 2018 року – це практичний вибір користувачів, яким важливі знімки з природною передачею кольору і можливість 100% занурення в контент, завдяки безмежному Super AMOLED екрану. До того ж селфі будуть ще більш чіткими завдяки трьом рівням яскравості спалаху фронтальної камери.

Вести робочі справи теж буде зручніше – ця версія обладнана можливістю мультизадачності.

Порівняти ціни та характеристики смартфонів ви можете на сайті магазину Цитрус.

Усі смартфони вдосконалюють свої системи безпеки. Сканер відбитку пальця чи функція розпізнавання вашого обличчя – обирати вам. Стандартний пароль нікуди не зникнув, але новітні розробки дозволяють вмикати пристрій миттєво.

Apple

iPhone XS

– новий смартфон від компанії Apple, який був представлений на презентації 12 вересня 2018 року. Гаджет з екраном 5,8 дюйма, дисплеєм OLED, повністю скляною поверхнею та потужною начинкою, він одразу очолив топ продажів в онлайн-магазинах. Ще більше уваги привернула камера – подвійний вертикальний модуль робить високоякісні знімки.

Смартфон iPhone XS Max був презентований у той самий день, що і модель XS. Телефон має більший розмір, аніж його брат, але користуватися збільшеним пристроєм набагато легше, ніж раніше. Розмір 6,5 дюйма не викликає нарікань, адже збільшення дисплею відбулось завдяки витонченню рамок та зміні співвідношення сторін. Тож власники минулих поколінь можуть впевнено змінювати свій iPhone 8 Plus на оновлену версію. Ви не відчуєте суттєвої різниці у габаритах – XS Max лише на пару міліметрів довший, ніж його пращур.

Але якщо ви ще маєте сумніви, чи варто змінювати улюблений пристрій на нове покоління, подивіться характеристики в магазині електроніки MOYO та впевніться, що нове «залізо» значно спростить ваше життя.

Та неможна не помітити, що в спробах збільшити екран, Apple прибрала кнопку «Додому». Не треба лякатися – розробники «навчили» навігацію реагувати на ваші жести. Достатньо змахнути вгору, щоб звернути усі відкриті програми та перейти на головний екран. Переглядати відкриті вікна, дістатися до пункту управління та сплатити за допомогою Apple Pay можна і без масивної кнопки.

Для тих, хто любить не тільки яскраві фотографії зробити на свій смартфон, а й пограти, приємною новиною стане те, що виробники вбудували у пристрій новий процесор. Він здатний обробити ваші повсякденні завдання з небувалою швидкістю, а важкі ігри, які витрачають багато ресурсів, не будуть гальмувати та нервувати.

Модель iPhone XR – це демократична версія, що поєднала в собі покращені компоненти минулої версії – iPhone X. Розмір екрану збільшився з 5,8 до 6,1 дюймів, дисплей замінили на вдосконалену версію та оснастили пристрій новим процесором A12. Тож, можна сказати, XR – це перехідний варіант між iPhone X та XS. Ви можете порівняти ціни та показники оперативної пам’яті на сайтах EldoradoабоФокстрот.

Однак не думайте, що виробники приділили увагу лише технічним характеристикам. Людям, що полюбляють робити фото у басейні, більше не потрібні чохли, що захищають техніку від вологи. Не важливо, чи ви йдете під дощем і вам треба відправити повідомлення, чи ви пірнули до басейну, чи прости пролили каву на столі – ваш смартфон буде в цілості із новим захистом від вологи та пилу.

Що стосується захисту ваших даних, то функцію розпізнавання обличчя постійно покращують. Завдяки тому, що сама техніка вміє навчатися, вона розпізнаватиме власника краще з кожним використанням.

Тож якщо ви вподобали один зі смартфонів, не зволікайте. Тим паче новорічні свята незабаром змусять нас шукати подарунки. Додавайте практичні речі до своїх писків бажань, щоб не забути, чого саме ви хочете від Святого Миколая!

Більше