Ідеї новорічних подарунків для всієї сім’ї

Ідеї новорічних подарунків для всієї сім’ї

Ви вже підготували всі подарунки чи лише готуєтеся до святкового шопінгу? Ми підготували декілька варіантів, щоб ви встигли придбати дійсно класні подарунки!

Оскільки Новий рік невпинно наближається, але знайти ідеальний подарунок для когось особливого не завжди легко. Але ми тут, щоб допомогти! Ознайомтеся з різними подарунковими варіантами, щоб зробити початок 2019 року дійсно вдалим. В нашому списку ви знайдете ідеальний подарунок, незалежно від того, чи це Таємний Санта у вашому офісі або найбільш творча людина у вашому житті. У нас навіть є список компаній, які повертають частину грошей, що ви витратите на інтернет шопінг, аби масова закупка приємностей для інших не вдарила по вашій кишені.

Універсальні варіанти для всіх і кожного

Не забувайте про хобі. Будь-яке захоплення – це невичерпне джерело можливих подарунків. Людина полюбляє готувати та належить до гурманів? Сміливо даруйте вишукані вина, що поповнять колекцію, книги про кулінарію та ті ж самі вина, де описані дійсно якісні рецепти та сорти алкоголю, з красивими фотографіями та обкладинкою, що може стати прикрасою інтер’єру.

Ті, що захоплюються малюванням або іншим мистецтвом, оцінять набори пензликів, фарб та книги з мистецтва, де докладно (та цікаво!) описаний якийсь період або оповідається про життя улюбленого митця.

Молоді люди, що полюбляють техніку, оцінять аксесуари для гаджетів. Бездротова колонка або навушники (взимку неймовірно незручно впоратися з цими дротами. Куди їх дівати взагалі?), портативний акумулятор або чохол для ноутбука – все це досить універсальні подарунки, котрі необхідні кожному, в кого їх нема. Ми вже писали про гаджети, що полегшують життя сучасній людині. Тож ви можете почерпнути ідеї звідти, якщо хочете подарувати щось функціональне.

Якщо справа стосується геймерів, то тут величезний вибір. У 2019 році виходять неймовірні ігри, а попереднє замовлення вже триває. Можливо, це не такий традиційний подарунок, під ялинкою його не покласти, але затятий гравець у комп’ютерні чи консольні ігри буде в шаленому захваті. До того ж існують магазини та сервіси, що допоможуть вам придбати ігри за прийнятною вартістю.

Для спортивних

Щодо людей, які присвячують більшу частину свого вільного часу заняттям спортом, то тут все просто. Це може бути абонемент в улюблений спортзал. Повірте, вам будуть вдячні, адже з усією цією гонитвою за різдвяним духом (подарунки, ялинка та прикраси, святкова вечеря та величезна кількість вихідних, які вбачають веселі зустрічі) наприкінці свят абонемент може не бути пріоритетним при розподілі бюджету. Тож ви не помилитесь, якщо подаруєте своїй подрузі, що обожнює силову тягу, місяць занять або навіть більше.

І ще один подарунок для спортивних – ласощі. Не переживайте, вас не засудять за те, що через вас було перевищено максимальне співвідношення Б/Ж/В, адже ви можете подарувати корисні та низькокалорійні солодощі. Ми на 100% впевнені, що ви й самі захочете придбати собі такий подарунок під ялинку, адже саме в новорічні свята ніяк неможливо відмовити собі у смаколиках. Тож робіть це з користю для свого тіла!

Старше покоління

Що стосується дідусів та бабусь, то для них кращій подарунок – це ви самі. Зберіться всією сім’єю та відсвяткуйте разом настання Нового року. Ваші батьки бажають бачити, як зростають онуки, як ви досягаєте висот та створюєте власне життя. Тож лишіть їм щось на згадку – зробіть фотокнигу, де будуть картки з сімейного архиву. Такий формат більш сучасний, аніж пластикові альбоми, що постійно рвуться та затираються. Гарне оздоблення, приємний на дотик матеріал та якісний друк – все це дозволить бабусі та дідусю поринути у ностальгію та подивитися, наскільки насиченим є їхнє життя та життя їхніх малюків (так, це ви) та онуків.

Якщо ж ваші батьки та прабатьки обожнюють світське життя, сміливо даруйте невеличкий конвертик, в якому лежатимуть квитки на виставу. Подаруйте їм незабутній вечір в театрі або в кіно (але обирайте фільм, керуючись їхніми вподобаннями, а не тим, що ви вже 1,5 роки чекаєте на Аквамена). Бонусом може стати вечеря у ресторані, щоб новорічні канікули були просякнуті не тільки різдвяним дивом, а й романтичною атмосферою.

Кохані

Перше, що спадає на думку – це романтична подорож. Ви можете замовити квитки та готель, аби справити неймовірне враження та заздалегідь запланувати відпустку в іншу країну, або ж винайняти машину на свята та вирушити до рідних, аби навідати їх та відсвяткувати разом. Ваш обранець або обраниця оцінить, якщо ви запропонуєте таку міні подорож, адже люди, що живуть далеко від батьків особливо сумують за ними в свята.

Якщо ж вам хочеться навпаки поїхати від великої родини аби побути наодинці, оренда авто – це чудова можливість поїхати до сусіднього міста. Зараз кожне з них оповите новорічною атмосферою, а дізнаватися про нові місця вдвох – це справжня романтична пригода. Тож подивіться готелі та апартаменти в містах, що неподалік – після Нового року буде багато варіантів, адже ажіотаж вже стихатиме.

Діти

З малечею рідко виникають проблеми – лист до Святого Миколая готується впродовж всього року, в ньому розписане все, чого тільки можна побажати. Та що дарувати підлітку, який не просить іграшок під ялинкою?

Даруйте гаджети та освіту. Так, освіту! І ми не про нудного репетитора та курси з підготовки до іспитів (вони корисні, але в якості подарунку – каторга). Даруйте те, про що мріє ваша дитина. В інтернеті купа курсів, які допоможуть зрозуміти, чи дійсно підходить молодому дорослому той шлях, який він планує обрати. Хоче бути письменником? Оплатіть йому онлайн курс, що навчить його опрацьовувати характер персонажа та писати малі жанри. Мріє бути програмістом? Всі сучасні професії можна опанувати онлайн ще у школі.

Та вартість таких спроб значно нижча, ніж сплата за університет. Дайте підлітку втілити зухвалі плани або принаймні спробувати. Якщо в нього буде виходити, він подасть документи до ВНЗ, який принесе йому диплом, що дійсно знадобиться. Можливо, після того, як дитина спробує онлайн формат навчання, йому сподобається, наскільки цікаво викладається матеріал, що вона сама захоче почати підготовку до університету та докладатиме більше зусиль для навчання.

Якщо ж справа в творчості, то курси з фотографії, історії музики та живопису, техніці малювання на електронних пристроях – все це доступне в режимі онлайн.

Знайдіть Різдвяні подарунки для кожної дорогої людини в нашому списку. На сайті Відгуку ви зможете знайти коментарі інших користувачів, що зверталися до компаній, що є в каталозі, та не з чуток знають, наскільки якісним є обслуговування в цих магазинах, сервісах та точках надання послуг. Тож ви не помилитеся з подарунком та зможете бути впевнені в тому, що він буде ідеальним.

Фото rawpixel on Unsplash

Більше